Σπανός : «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Ανάκογλου»

Σπανός : «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Ανάκογλου»

Ο τεχνικός των «κίτρινων» έκανε αφιέρωση τη νίκη με 5-2 απέναντι στον Παναιγιάλειο στον άτυχο Δημήτρη Ανάκογλου.

Μιλώντας εκ μέρους όλων στην ομάδα, ο Δημήτρης Σπανός αφιέρωσε τη νίκη στον Δημήτρη Ανάκογλου, που θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, με την ευχή να επανέλθει πιο δυνατός.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Άρη: «Χρόνια πολλά σε όλους. Η επιστροφή μετά το Πάσχα ξεκίνησε γενικά καλά αλλά και άσχημα σε συγκέντρωση, σοβαρότητα και απόδοση σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Δεν αντέχει σε κριτική το ματς, έπρεπε να το κερδίσουμε, κάναμε λάθη και εγκληματήσαμε κατά του εαυτού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει από τον επόμενο αγώνα κιόλας. Βήμα βήμα θέλουμε να κλειδώσουμε τον στόχο της ανόδου, είτε με καλό είτε με κακό ποδόσφαιρο. Κινδυνέψαμε σήμερα και αυτό είναι διδακτικό για το τι μπορεί να συμβεί αν δεν δεις σοβαρά μια ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, συνεχίζουμε και την επόμενη Κυριακή».

Για το αν θα κάθεται στον πάγκο του Άρη και του χρόνου: «Ένας προπονητής πρέπει να έχει φιλοδοξίες. Για τον σχεδιασμό της ομάδας δεν μπορώ να επέμβω στο αν θα είμαι εδώ ή όχι. Δεν έχω κάποια συζήτηση με τον πρόεδρο, είναι νωρίς νομίζω, πρώτα πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας και μαθηματικά. Ό,τι και αν συμβεί, είναι μεγάλη επιτυχία και τιμή για μένα που πέρασα από αυτή την ομάδα».

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου: «Θα θέλαμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη νίκη και λιγότερο αγχωτική, αλλά αξίζει να την αφιερώσουμε στον Δημήτρη Ανάκογλου. Περιμέναμε να δούμε πώς θα βγει η χρονιά γι’ αυτόν και ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει να είναι δυνατός, να επανέλθει δριμύτερος και να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Άρη του χρόνου. Αφιερώνουμε τη νίκη με όλη μας την καρδιά σε εκείνον και ελπίζουμε να είναι γρήγορα κοντά μας».

Μπαργκάν: «Ήμουν πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

Κενάν Μπαργκάν ήταν από τους κορυφαίους του Άρη σήμερα (15/4), στη νίκη με 5-2, σκοράροντας μια φορά, αλλά και δίνοντας μία ασίστ στο δεύτερο γκολ του Διαμαντόπουλου.

Ο μεσοεπιθετικός των κίτρινων βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε για την επιστροφή του, αλλά και το αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει κανένα εύκολο ματς στην κατηγορία, όλα είναι δύσκολα. Μπήκαμε καλά, στη συνέχεια αδρανήσαμε λίγο στην άμυνα. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, έγινε ένα μπέρδεμα, τέλος καλό, όλα καλά. Έμειναν λίγα ματς, κρατάμε το αποτέλεσμα. Δύσκολο ματς την επόμενη εβδομάδα, να κερδίσουμε για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση».

Για το ότι ήταν εκτός ομάδας: «Δεν θέλω να το συζητήσω, αν είχε δίκιο ή όχι ο κόουτς. Εγώ ήμουν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, αυτό έκανα και σήμερα».

Για τον Ανάκογλου: «Διπλή και τριπλή ατυχία για έναν καλό παίκτη και καλό παιδί. Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά, τον έχει ανάγκη όχι μόνο ο Άρης, αλλά όποια άλλη ομάδα».

Για το μέλλον του: «Εχω συμβόλαιο, άρα δεν έχω κανένα λόγο να συζητήσω κάτι παραπάνω. Έχουνε προτεραιότητα άλλοι παίκτες και μετά εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ