Ο Άρης, ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο… ξένος

Ο Άρης, ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο… ξένος

Ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να μη συνεχίσει στον Άρη της Σούπερ Λίγκας, με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας να βρίσκεται στο προσκήνιο για τους κίτρινους. Τι ισχύει με την περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά και το ενδεχόμενο του ξένου τεχνικού για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το πρωτάθλημα της Football League οδεύει προς την ολοκλήρωσή του (απομένουν οκτώ αγωνιστικές), ο Άρης απέχει ελάχιστους βαθμούς από το να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο  μέχρι τώρα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στους κίτρινους παρέμενε «θολό».

Θα είναι ο Δημήτρης Σπανός ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στα «σαλόνια» της παραπάνω κατηγορίας, ως επιβράβευση της φετινής επιτυχημένης σεζόν ή όχι;

Απάντηση ως τώρα δεν είχαμε. Τόσο ο ίδιος ο Ελληνας τεχνικός όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης απέφευγαν να τοποθετηθούν δημόσια περί τούτου, λέγοντας ουσιαστικά με ένα στόμα «…προέχει η άνοδος και μετά θα τοποθετηθούμε επί του αγωνιστικού».

Ο… αινιγματικός Σπανός
Μετά το 5-2 επί του Παναιγιάλειου για την 26η αγωνιστική και την ταυτόχρονη «γκέλα» της Παναχαϊκής (0-0 με Απόλλωνα Πόντου εντός) ο Αρης βρέθηκε στο +12 από τους Αχαιούς και ουσιαστικά «κλείδωσε» την άνοδο.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ήταν η πρώτη φορά που ο Σπανός άφηνε να εννοηθεί ότι η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι τόσο σίγουρη: «Δεν είναι δικό μου το θέμα να επέμβω αν θα είμαι εδώ την επόμενη χρονιά. Δεν έχω συζητήσει με τον πρόεδρο, όμως είναι νωρίς γιατί μαθηματικά δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος. Παρόλα αυτά, είτε μείνω είτε όχι, είναι μεγάλη χαρά και τιμή που πέρασα από τον Αρη», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν από λίγες μέρες ο κ. Σπανός, όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

Πλέον όσο οι μέρες κυλούν, η κατάσταση αναφορικά  με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας στους κίτρινους δείχνει να ξεκαθαρίζει.

Επαφές με Γρηγορίου
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε «to10.gr» ο Παύλος Μυροφορίδης δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Αρη. Συνεπώς ο Δημήτρης Σπανός χάνει ένα βασικό στήριγμα που είχε στην ομάδα, ενώ έτσι κι αλλιώς δύσκολα ο Ελληνας τεχνικός θα συνέχιζε στους κίτρινους. Φυσικά ο Σπανός θεωρείται πετυχημένος από την ομάδα καθώς έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε. Ωστόσο ήταν ξεκάθαρο τον τελευταίο καιρό ειδικά ότι άνοδος δεν σήμαινε αυτομάτως επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ταυτόχρονα το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του προπονητή του Πανιωνίου Μιχάλη Γρηγορίου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ο 44χρονος Ελληνας τεχνικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τη νέα σεζόν.

Μάλλον για το θέσουμε καλύτερα, θα συνεχίσει αν καταφέρει να οδηγήσει τον Πανιώνιο στην 5η θέση, δηλαδή στην Ευρώπη. Ενδεχόμενο εξαιρετικά δύσκολο. Κι αυτό καθώς αυτή τη στιγμή, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος είναι όγδοος με 34 βαθμούς, ενώ η 5η Ξάνθη έχει πέντε περισσότερους.

Ετσι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αναμένεται να παραμείνει στους κυανέρυθρους, με το ενδεχόμενο σύντομα να φορέσει τη φόρμα του Αρη να είναι αρκετά πιθανό. Το ρεπορτάζ θέλει τις δύο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε επαφές και η περίπτωση του έχει προχωρήσει.

Βεβαίως υπάρχουν και οι «φωνές» αντίδρασης από μερίδα οπαδών της ομάδας, θεωρώντας ότι το όνομα του δεν κάνει το απαραίτητο «γκελ». Ουσιαστικά οι οπαδοί θεωρούν ότι ο Αρης της Σούπερ Λίγκας που θα διεκδικεί πράγματα και για συγκεκριμένα την έξοδό του στην Ευρώπη, θα πρέπει να έχει στον πάγκο του ένα πιο «βαρύ» όνομα.

Και ξένος τεχνικός ψηλά στις επιλογές
Βεβαίως το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν είναι το μοναδικό στη λίστα του Θόδωρου Καρυπίδη. O Ισχυρός άνδρας της ομάδας εξετάζει την περίπτωση και του ξένου προπονητή και μάλιστα προσεκτικά. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής όμως η λύση του ξένου τεχνικού συγκεντρώνει και αυτή αρκετές πιθανότητες.

Νεότερα αναμένονται το προσεχές διάστημα ειδικά μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από τον Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ