Απόλλων Πόντου – Άρης 0-0

Απόλλων Πόντου – Άρης 0-0

Ενας κακός Άρης, έμεινε στο 0-0 με την Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά και δεν κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την απώλεια βαθμών που είχε το Σάββατο ο ΟΦΗ.

Ο Αρης είχε μάλλον το μυαλό του ήδη στη… Σούπερ Λίγκα και δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου στην Καλαμαριά. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρά τη στήριξη περισσότερων από 2,5 χιλιάδων οπαδών της που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν κακοί, μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 27η αγωνιστική.

Ετσι από τη μία οι κίτρινοι δεν εκμεταλλεύθηκαν τη χθεσινή γκέλα του ΟΦΗ ώστε να περάσουν στην πρώτη θέση, από την άλλη είδαν την Παναχαϊκή να τους πλησιάζει στους 10 βαθμούς, μετά τη νίκη της μέσα στη Λάρισα επί του Απόλλωνα με 1-0. Πλέον θα πρέπει να κλειδώσουν και μαθηματικά την άνοδο σε κάποια από τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με τον σημερινό αντίπαλο των Πατρινών στο Βικελίδης.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο επιθετικά
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Αρης πραγματοποίησε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο του στο φετινό πρωτάθλημα, ειδικά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Οι κίτρινοι ήταν ακίνδυνοι, δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα, ενώ και στα μετόπισθεν – έστω και αν δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους- παρουσίασαν αστάθεια, όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια τους.

Μουμίν και Ιντζόγλου δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης στα χαφ, με αποτέλεσμα ο Αρης να είναι αποκομμένος στις γραμμές του και να μην απειλήσει καθόλου στο πρώτο μέρος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι είχαν ποσοστά κατοχής της τάξης του 69%(!), οι οποίοι έδειξαν σαφώς περισσότερο νεύρο και διάθεση στο α’ 45λεπτο. Μάλιστα Συμελίδης και Ηλιάδης ήταν αρκετά κινητικοί και στο 21’ είχαν μια καλή προσπάθεια που κατέληξε σε σουτ του πρώτου το οποίο αν ήταν πιο δυνατό ίσως και να είχε προκαλέσει πρόβλημα στον Καντιμοίρη.

Μία από τα… ίδια και στο Β’ μέρος
Ο Αρης συνέχισε να έχει κακό πρόσωπο και στο Β’ μέρος με την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει δύο πολύ καλές στιγμές με τον Γεωργιάδη στο 63’ και το 65 σε παρόμοιες φάσεις. Στην πρώτη το σουτ του παίκτη των γηπεδούχων έδιωξε ο Καντιμοίρης σε κόρνερ, ενώ το δεύτερο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 67΄ ο Σπανός πέρασε στο ματς τον Διαμαντόπουλο που αγωνίστηκε στην κορυφή, ωστόσο ούτε και τότε ο Αρης κατάφερε να αλλάξει ιδιαίτερα την εικόνα του. Ηταν λίγο πιο «νευρώδης», χωρίς πάντως αυτό να μετουσιωθεί σε ευκαιρίες. Ουσιαστικά μιλάμε για μια καλή στιγμή, στο 62΄ με μια κεφαλιά του Πλατέλλα μετά από σέντρα του Μπαργκάν. Στο 89’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Καλί αντίκρισε δύο κίτρινες σε διάστημα τριών λεπτών.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τους φίλους του Άρη που ξεπέρασαν τις 2,5 χιλιάδες να μην ικανοποιούνται από την παρουσία της ομάδας τους.

Απόλλων Πόντου – Άρης 0-0

Γήπεδο: Καλαμαριάς
Γκολ:
Κίτρινες: 13’ Αμαραντίδης, 42’ Μπρίτο, 74’ Χασομέρης, 86’, 89’ Καλί – 30’ Κάσος, 62΄ Τζανακάκης, 84’ Παυλίδης
Κόκκινες: 89’ Καλί
Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ. (Δ. Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+3+Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79’ Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (90’ Καλαϊτζίδης), Καπίας.
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80’ Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85’ Ντούνης), Κάσσος (67’ Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ