ΟΦΗ: «Έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες για τον φάκελο»

ΟΦΗ: «Έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες για τον φάκελο»

Πεπεισμένοι ότι όλα θα πάνε καλά με το θέμα του φακέλου και πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, είναι οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι ο φάκελος για τον δεύτερο βαθμό της επιτήρησης κατατέθηκε. Μάλιστα οι Κρητικοί τονίζουν ότι έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, τον φάκελο για την δεύτερη φάση της επιτήρησης. Όπως και στην πρώτη φάση, στην οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έδειξε μια καθαρή εικόνα, έτσι και στη δεύτερη φάση, μετά από συντονισμένη προσπάθεια που έχει γίνει, έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες και η εκτίμηση είναι, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς ο φάκελος είναι πολύ καλός».

Επιστροφή στις προπονήσει την Τετάρτη
Εξάλλου στα αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (16/5 στις 17:00) καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος τους είχε παραχωρήσει διήμερο ρεπό.

Άλλωστε υπάρχει το περιθώριο για ανάσες στους ασπρόμαυρους, καθώς η επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι το παιχνίδι με τη Σπάρτη στις 27 Μαίου, που είναι το τελευταίο, στο φετινό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι την προσεχή αγωνιστική (32η) είναι η σειρά του ΟΦΗ να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό ο οποίος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι το Σάββατο ( 19 /5) η ομάδα του Παπαδόπουλου θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα, που θα γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης, για την οικονομική ενίσχυση, 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραισκάκης, 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μανόλης Παπαστεριανός, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, στα παιχνίδια με Βέροια και Αχαρναικό, τα οποία ο ΟΦΗ, κερδίζει άνευ αγώνα.

Η ανακοίνωση για το φλανθρωπικό ματς
«Στο πλευρό ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο ίδιος και η οικογένεια του δίνουν μια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του, θα βρεθεί το Σάββατο (19/5, 5μμ) ο ΟΦΗ, ο οποίος θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για αυτό το σκοπό, με την ομάδα της ΑΕΝ (Αθλητική Ενωση Νεάπολης), το οποίο θα γίνει στο στάδιο «Μελιδονιώτης».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πάντα ευαίσθητη σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση από την ομάδα της Νεάπολης και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20) θα αγωνιστεί για αυτόν τον καλό σκοπό, ενώ θα στηρίξει και οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ