Ηρακλής: Με Ντούνη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

Ηρακλής: Με Ντούνη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

Ο 26χρονος μέσος το Σάββατο ακολούθησε μέρος του προγράμματος και τέθηκε στη διάθεσή του Ρόκα για την αυριανή (23/12, 15:00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου.

Με τον Μάρκο Ντούνη στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου (23/12, 15:00), για την 10η αγωνιστική της Football League.

Ο Μάνουελ Ρόκα στην προπόνηση του Σαββάτου είδε τον Μάρκο Ντούνη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να τίθεται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Αντίθετα, ο Χρήστος Κουκόλης που ταλαιπωρείται από θλάση έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να επιστρέψει μετά την διακοπή των εορτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή του Ηρακλή για τον αυριανό (23/12) αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Συγκεκριμένα στην αποστολή των Κυανόλευκων απαρτίζουν οι: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Καλτσάς, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ