Ηρακλής – Πλατανιάς 2-2

Ηρακλής – Πλατανιάς 2-2

Ο Ηρακλής είχε αγκαλιά τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά αλλά ο Μπιανκόνι με κεφαλιά στο 94' έδωσε έναν ανέλπιστο βαθμό στους Κρητικούς που έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο από το 74'.

Το γκολ του Περόνε στο 70′ φάνηκε πως θα έδινε μια πολύ σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή που προερχόταν από το μεγάλο διπλό στον Βόλο επί του πρωτοπόρου. Στην τελευταία φάση όμως του ματς, ο Μπιανκόνι με γυριστή κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και έδωσε από το πουθενά τον βαθμό στην ομάδα του που αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο από το 74′ λόγω αποβολής του Τσαμούρη.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε δύο φορές, με τον Βιτλή στο 2′ από ασίστ του Περόνε ο οποίος και ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ομάδας του στο 70′ όταν και φάνηκε πως θα δώσει τη νίκη στον «Γηραιό».

Ο Μπιανκόνι όμως είχε άλλη άποψη και απάντησε και τις δύο φορές. Αρχικά στο 62′ έκανε το 1-1 με σουτ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-2 με γυριστή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα αγωνίζονταν και με 10 παίκτες από το 74′ λόγω αποβολής του Τσαμούρη.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος (35’ Καζναφέρης), Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Νιαμπουγιού, Κλέιτον (61’ Ορφανίδης), Περόνε (79’ Πτηνόπουλος).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης (83’ Χ. Ποζατζίδης), Στ. Ποζατζίδης (80’ Κωστίκος), Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Μάικιτς (66’ Μποσέτι), Παπανικολάου, Καραγκούνης, Ουές, Νίλι, Μπιανκόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ