ΟΦΗ : Τέλος καλό, όλα καλά με Κουσκουνά

ΟΦΗ : Τέλος καλό, όλα καλά με Κουσκουνά

Και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Κουσκουνάς με την κρητική ομάδα να του καταβάλει τα δεδουλευμένα, με αποτέλεσμα εκείνος να μένει ελεύθερος.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει από εδώ και πέρα ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο έμπειρος φορ είχε μία ακόμη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, προκειμένου να του καταχωρηθούν τα δεδουλευμένα.

Όσα είχε πει ο «ισχυρός» άνδρας της κρητικής ΠΑΕ έγιναν πραγματικότητα, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης των Τρικάλων να μένει ελεύθερος και με τη… βούλα από τους Μελανόλευκους με τον ΟΦΗ να μην διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος προ ημερών είχε κινηθεί νομικά, μέχρι που απέσυρε την προσφυγή του.

Μάλιστα, ο Κουσκουνάς θέλησε να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ και να ευχαριστήσει τον Φώτη Τσάλο που τήρησε τα λόγια του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο της Football League.

«Ευχαριστώ πολύ τον ΟΦΗ και τον κ. Τσάλο που τήρησε αυτά που είπαμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ