Θέλτα – Εσπανιόλ 2-2: Ο Χοσελού στο 97′ της «έκλεψε» τη νίκη

Θέλτα – Εσπανιόλ 2-2: Ο Χοσελού στο 97′ της «έκλεψε» τη νίκη

Με πέναλτι του Χοσελού στο 97' μετά από χρήση VAR η Εσπανιόλ «έκλεψε» την νίκη που είχε στο τσεπάκι της για 96 λεπτά η Θέλτα που είχε προηγηθεί με 2-0.

Ματς «θρίλερ» έγινε στο «Μπαλαίδος» για την πρεμιέρα της La Liga αφού Θέλτα και Εσπανιόλ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το ματς ξεκίνησε με τη Εσπανιόλ να έχει δοκάρι στο 8′ αλλά η Θέλτα ανέβηκε και πήρε την κατοχή του ματς και με τον συνήθη ύποπτο όλα αυτά τα χρόνια Ιάγκο Άσπας να παίρνει αυτό που δικαιούται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη επαφή με Αλβαρο Γκονζάλες ο Ολυμπιακός – Θετικός ο Ισπανός στόπερ

Η Θέλτα ευτύχησε και διπλασίασε το σκορ στο 63′ με κεφαλιά του Πορτογάλου φορ Γκονζάλο Πασιένσια που έχει αγωνιστεί και μια περίοδο στην χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όμως με το 2-0 η Θέλτα έριξε στροφές και η Εσπανιόλ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Αρχικά μείωσε με τον Εξπόσιτο σε 2-1 στο 72′ και πίεσε πολύ για την ισοφάριση,

Αυτή ήρθε στο 97′ με πέναλτι που κέρδισε ο Χοσελού μετά από χρήση VAR και έτσι γράφτηκε το τελικό 2-2.

ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Αϊντού, Μάγιο, Γκαλάν, Μπελτράν, Όσκαρ (84’ Βέιγα), Τσέρβι (90+1’ Μινγκέθα), Σολάρι (46’ Τάπια), Πατσιέντσια (70’ Πέρεθ), Άσπας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Λεκόμτ, Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Ολιβάν, Καλέρο (56’ Εμπάρμπα), Βίνι (87’ Τουαϊνί), Νταρντέρ, Σάντσεθ (80’ Κολεόσο), Μελαμέδ (56’ Εσπόσιτο), Χοσέλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ