Ο Αντσελότι βάζει «φρένο» στην απόκτηση του Ικάρντι

Ο Αντσελότι βάζει «φρένο» στην απόκτηση του Ικάρντι

Ο Κάρλο Αντσελότι απέρριψε το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάουρο Ικάρντι τον Ιανουάριο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για να καλύψει τον Ιανουάριο το κενό του Βινίσιους, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία και θα μείνει τους επόμενους τρεις μήνες εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο τεχνικός των «μερένχες», Κάρλος Αντσελότι, απέρριψε τη λύση του Μάουρο Ικάρντι. Ο 30χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει βάλει τη φετινή σεζόν 15 γκολ σε 20 παιχνίδια με τη Γαλατάσαραϊ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Το «ψαλιδάκι» του Γκαρνάτσο, επισκίασε το… 8,7 του Ονάνα (pic, vid)

Ο Ικάρντι έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του είναι 15 εκατ. ευρώ, αλλά ο Ιταλός κόουτς απέρριψε το ενδεχόμενο απόκτησης του, μολονότι ο ατζέντης του Αργεντινού σταρ ταξίδεψε στη Μαδρίτη για συζητήσεις.

Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Είμαι στην Μαδρίτη αυτήν την στιγμή. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Ικάρντι, αλλά μιλάμε με την διοίκηση της Ρεάλ. Θα πάω στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα, για να συναντήσω τον Ερντέν Τιμούρ (σ.σ. αντιπρόεδρο της Γαλατασαράι) και φυσικά θα περάσω χρόνο και με τον Μάουρο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ