Ναδάλ… for president λένε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ναδάλ… for president λένε στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προετοιμάζει την επόμενη μέρα στον προεδρικό θώκο της Ρεάλ Μαδρίτης και φιλοδοξεί να δει τον Ράφα Ναδάλ στη θέση του προέδρους των Μερένχες.

Η πληροφορία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του σάιτ «tennisworldusa». Το εν λόγω δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόθεση του νυν διοικητικού ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ να απευθύνει πρόσκληση-πρόκληση στον θρυλικό Ισπανό τενίστα, Ραφαέλ Ναδάλ, για να αναλάβει χρέη προέδρου της Ρεάλ στο μέλλον.

Ο 32χρονος θρύλος του τένις είναι δηλωμένος φαν της Ρεάλ εδώ και χρόνια και παρακολο0υθεί στενά την δραστηριότητα της ομάδας. Υπάρχουν όμως δύο ζητούμενα για να πραγματοποιηθεί το ενδεχόμενο αυτό, εφόσον είναι υπαρκτό. Το ένα είναι η οικονομική επιφάνεια που επιβάλλεται να έχει ο εκάστωτε πρόεδρος, συνθήκη που πληροί ο Ναδάλ που μόνο από τις αγωνιστικές του επιδόσεις έχει έσοδα λίγο περισσότερα από 102 εκατ. δολάρια.

Εκεί που… κολλάει προς το παρόν η υλοποίηση της πρόθεσης του Πέρεθ, είναι στο γεγονός πως ο εκάστοτε πρόεδρος της Ρεάλ θα πρέπει να είναι μέλος του συλλόγου για 20 συναπτά χρόνια, πράγμα που σημαίνει πως ο Ναδάλ θα είναι «νόμιμος» διάδοχος για τον προεδρικό θώκο το 2031, σε ηλικία 45 χρονών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ