Καλντερόν: «Ο Μουρίνιο θα επιστρέψει κατά 90% στη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα»

Καλντερόν: «Ο Μουρίνιο θα επιστρέψει κατά 90% στη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ο Πορτογάλος θα ανακοινωθεί κατά 90% από τους Μαδριλένους εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μετά την αποκάλυψη πως η διοίκηση της Ρεάλ βρίσκεται σε επαφές με τον Ζοσε Μουρίνιο, ο Ραμόν Καλντερόν έφερε εκ νέου τον Πορτογάλο στο προσκήνιο, τονίζοντας πως ο 56χρονος θα ανακοινωθεί κατά 90% την επόμενη εβδομάδα από την «Μερένχες».

Στη Μαδρίτη βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού για την επόμενη σεζόν, καθώς ο Σαντιάγκο Σολάρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου.

Τα επικρατέστερα ονόματα για τη διαδοχή του είναι εκείνα των Ζιντάν, Ποκετίνο και Μουρίνιο, όμως σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν, ξεκάθαρο φαβορί για τη θέση είναι ο Πορτογάλος.

«Νομίζω ότι ο Μουρίνιο θα επιστρέψει στη Ρεάλ κατά 90%. Δεν ξέρω αν μάλιστα μπορεί να γίνει από αυτή τη Δευτέρα. Η Ρεάλ μίλησε με τον Ζιντάν, αλλά πήρε αρνητική απάντηση γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να γυρίσει στον σύλλογο. Ο Μουρίνιο είναι πολύ χαρούμενος να επιστρέψει εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ