«Ναυαγεί η μεταγραφή του Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

«Ναυαγεί η μεταγραφή του Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, αρνητική τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση του Λαουτάρο για την Μπαρτσελόνα

Αρνητική τροπή φέρεται να έχει η υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ για την Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Gazzetta dello Sport, οι Μπλαουγκράνα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από την πανδημία του κορωνοϊού, δεν μπορούν να πληρώσουν τα 111 εκατ. της ρήτρας που έχει ο Αργεντινός στο συμβόλαιο του με την Ίντερ, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες αυτήν την στιγμή να έχουν παγώσει.

Βέβαια, η ομάδα του Κίκε Σετιέν ποτέ δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει αυτό το ποσό για να κάνει δικό της τον 22άχρονο επιθετικό, με τους Καταλάνους να έχουν προσφέρει στους Νερατζούρι αρκετούς ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να ρίξουν το κόστος της μεταγράφης.

Πλέον, ενα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σιρίαλ του καλοκαιριού οδεύει προς «ναυάγιο», καθώς η ομάδα του Άντονιο Κόντε δεν είναι πρόθυμη να αποχωρηστεί τον Λαουτάρο, αν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας σκέφτεται να προτείνει στον Αργεντίνο στράικερ νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, ώστε να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Λαουτάρο και μετά το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ