Mονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Τη διέλυσε ο Μπεν Γεντέρ

Mονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 3-1: Τη διέλυσε ο Μπεν Γεντέρ

Με τον Βισάμ Μπεν Γεντέρ να σκοράρει δύο φορές και να δίνει μία ασίστ η Μονακό επιβλήθηκε της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-1, λίγες μέρες πριν τη μάχη των πρωτευουσιάνων με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και αλλαγές απέναντι στη Μονακό, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, χάνοντας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Πρωταγωνιστής για τους Μονεγάσκους ήταν ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ της ομάδας του και πέτυχε τα άλλα δύο, μειώνοντας έτσι τη διαφορά με την κορυφή στους επτά βαθμούς και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς για τη Μονακό που έκανε το 1-0 με δράστη τον Γκολοβίν ύστερα από ασίστ του Μπεν Γεντέρ στο 4ο λεπτό του αγώνα. Στο 18′ ο Γάλλος επιθετικός βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Παρί κατάφερα να μειώσει σε 2-1 με τον Ζερ-Εμερί στο 39′, ωστόσο και πάλι ο Μπεν Γεντέρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έκανε το 3-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου, αλλά και αγώνα αφού οι αλλαγές του Γκαλτιέ δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση για τους πρωταθλητές στο δεύτερο 45λεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ