Τρεις «Έλληνες» στη λίστα της Λανς σαν αντι-Οπέντα

Τρεις «Έλληνες» στη λίστα της Λανς σαν αντι-Οπέντα

Η Λανς έχει αρκετό χρήμα να ξοδέψει για τον βασικό της επιθετικό και έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τρεις περιπτώσεις που συνδέονται με την Ελλάδα .

Πριν από λίγες ημέρες, σε ένα super deal, η Λειψία απέκτησε τον Βέλγο διεθνή επιθετικό της Λανς, Λουίς Οπέντα, έναντι 43 εκατομμυρίων ευρώ, με τον γαλλικό σύλλογο να έχει βγει στην αγορά… φορτωμένος για να αγοράσει βασικό επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν.

Φαίνεται μάλιστα πως η Λανς έχει στη μεταγραφική της λίστα και μάλιστα στις πρώτες θέσεις τρεις «Έλληνες» επιθετικούς που έρχονται από εξαιρετικές σεζόν στις ομάδες τους.

Διαβάστε επίσης: Τανούλη και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για τον αδερφό του σέντερ

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ που προέρχεται από χρονιά καριέρας με την Ένωση με 18 γκολ και 7 ασίστ σε 37 ματς, με την πρόταση που κατατέθηκε να μην… συγκινεί τον Μελισσανίδη, που απαίτησε αρκετά περισσότερα χρήματα.

Στους «επιλαχόντες» ανήκει και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ που έκανε πράγματα και θαύματα με την Μίντλεσμπρο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, με τον 27χρονο Άγγλο να σκοράρει 28 γκολ σε 38 ματς πρωταθλήματος. Το όνομά του «παίζει» ήδη δυνατά για πολλές ομάδες ανά την Ευρώπη, αλλά αυτός φαίνεται να θέλει να συνεχίσει σε ομάδα της χώρας του ως ώρας.

Τρίτος στη λίστα είναι ένας ακόμα καυτός επιθετικός. Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ, που είχε πολύ σημαντική παρουσία στην καλή πορεία των Ολλανδών στο Conference League, με τον 24χρονο διεθνή στράικερ να σκοράρει 5 γκολ σε 7 ματς και συνολικά στη σεζόν να έχει 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις με την ΑΖ. Για τον παίκτη έχει ήδη κινηθεί η Λανς καταθέτοντας πρόταση, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ