Στοίχημα : Η πρώτη «μάχη» των «Ελλήνων»

Στοίχημα : Η πρώτη «μάχη» των «Ελλήνων»

Το Ιράν των Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί σε θέση αουτσάιντερ απέναντι στο Μαρόκο. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται...

Η «ελληνική» παρουσία στο Μουντιάλ… φουντώνει σήμερα με την παρουσία αρχικά του Ουάρντα στο ματς της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη αλλά κυρίως των Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί που με το Ιράν θα αντιμετωπίσουν στις 6μμ το Μαρόκο.

Είναι ξεκάθαρο πως σε έναν όμιλο με Πορτογαλία και Ισπανία το ματς του Ιράν με το Μαρόκο αποτελεί τελικό για τις δύο χώρες για τις όποιες ελπίδες έχουν να σπάσουν την δυάδα των γκραν φαβορί για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ.

Η παρέα των «Ελλήνων» του Ιράν παρουσιάζεται σε θέση αουτσάιντερ απέναντι στο Μαρόκο με τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν στην επικράτηση της Αφρικανικής ομάδας τιμές γύρω στο 2.20. Απο εκεί και πέρα το Χ προσφέρεται στο 2.95 και το διπλό φτάνει μέχρι και το 3.80.

Και σε αυτό το ματς το Under 2,5 είναι, συντριπτικά μάλιστα, το φαβορί με αποδόσεις γύρω στο 1.40 με το Over 2,5 απο την άλλη να προσφέρεται πολύ κοντά στον τριπλασιασμό! Είναι χαρακτηριστικό πως το Over 1.5 είναι στο 1.55.

Επίσης αξιόλογες είναι οι αποδόσεις στη διπλή ευκαιρία του Χ2 με το 1.65 έως και 1.70 να είναι άκρως ελκυστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ