Πλήθος αγορών – Πως να μην σας παραμυθιάζουν οι Book

Πλήθος αγορών – Πως να μην σας παραμυθιάζουν οι Book

Για να μη σας παραμυθιάζουν οι bookies δημιουργώντας μια συγκεχυμένη κατάσταση στο μυαλό του μέσου παίκτη για το πλήθος των στοιχημάτων/αγορών που προσφέρουν, κάναμε μία έρευνα για να διαπιστώσουμε τι πραγματικά ισχύει και σας το μεταφέρουμε.

Με αφορμή το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, οι εταιρίες στοιχήματος κονταροχτυπιόντουσαν για το ποια έχει το μεγαλύτερο πλήθος στοιχημάτων. Κάποιες πιο ταπεινές μιλούσαν για πάνω από 250 στοιχήματα ανά αγώνα, άλλες για 350+ και άλλες ακόμη και για 1000 στοιχήματα! Άλλη μία αγορά και θα μπορούσε να είναι και το παραμύθι με της 1.000 και 1 νύχτες!

Επειδή ο λαός μας είναι σοφός και οι λαϊκές ρύσεις έχουνε εφαρμογή σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας, ας πονηρευτούμε λίγο έχοντας κατά νου το …’’όπου ακούς πολλά κεράσια , κράτα μικρό καλάθι’’.

Για να μη σας παραμυθιάζουν οι bookies δημιουργώντας μια συγκεχυμένη κατάσταση στο μυαλό του μέσου παίκτη για το πλήθος των στοιχημάτων/αγορών που προσφέρουν, κάναμε μία έρευνα για να διαπιστώσουμε τι πραγματικά ισχύει και σας το μεταφέρουμε, παίρνοντας σαν παράδειγμα τον πρόσφατο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα μια συγκεκριμένη εταιρία έχει σύνολο αγορών/στοιχημάτων 111 αγορές.

Ενώ άλλη συγκεκριμένη εταιρία, για τον ίδιο αγώνα λίγο πριν την εκκίνηση του, δήλωνε ότι προσφέρει 442 αγορές/στοιχήματα με την ένδειξη ‘Ειδικά’!

Αυτή η τεράστια διαφορά στο πλήθος των στοιχημάτων/αγορών, σίγουρα είναι ένα από τα πλέον δυνατά κίνητρα στην επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας για τον μέσο παίκτη. Όμως για το τι πραγματικά συμβαίνει και πως μπορείτε να διακρίνετε το ‘παραμύθι’ από την ‘τίμια αλήθειά’ σας αναφέρουμε 2 απλές κινήσεις:

Εξετάστε τον αριθμό των ειδικών στοιχημάτων

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα υπάρχει τεράστια διαφορά στα ειδικά στοιχήματα. Σας διαβεβαιώνουμε πάντως (κάτι σαν το συμπαντικό νόμο της βαρύτητας) ότι τα ειδικά στοιχήματα είναι πάντα λιγότερα από το σύνολό τον στοιχημάτων που προσφέρονται για έναν αγώνα και προφανώς κάποιο λάκκο έχει η φάβα της εταιρίας Νο 2.

Συγκρίνετε αγορές με πολλά ενδεχόμενα

Βλέπετε στο παραπάνω παράδειγμα του στοιχήματος/αγορά ‘Ακριβές Σκορ’ ότι η εταιρία Νο1 προσφέρει 27 ενδεχόμενα (πιθανά αποτελέσματα)  για την αγορά/στοίχημα ‘Ακριβές Σκορ ενώ η εταιρία Νο2, που να θυμίσουμε ότι συνολικά δηλώνει ότι προσφέρει 442 στοιχήματα/αγορές, έχει 24 ενδεχόμενα (πιθανά αποτελέσματα) για το συγκεκριμένο στοίχημα/αγορά. Τυχαίο;

Αν λοιπόν βρίσκετε στοιχήματα στα οποία μία εταιρία προσφέρει περισσότερα ενδεχόμενα από μία δεύτερη, αλλά η δεύτερη ευαγγελίζεται την μεγάλη της συνολική προσφορά, τότε καλό είναι να παρατηρήσετε και άλλες αγορές/στοιχήματα με πολλά και διαφορετικά ενδεχόμενα. Αν το ίδιο μοτίβο συνεχίζει να εμφανίζεται, τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι κατά 99% η δεύτερη εταιρία ‘βαφτίζει’ τα ενδεχόμενα (πιθανά αποτελέσματα) ως στοιχήματα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με φουσκωμένους αριθμούς, για τα μάτια σας και μόνο.

Νέα σεζόν έρχεται και καλό είναι να είμαστε διαβασμένοι στην επιλογή των στοιχηματικών εταιριών.

Έως τότε …καλά μπάνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ