Γιατί έκραξε τον Εμπαπέ ο Βαλμπουενά…

Γιατί έκραξε τον Εμπαπέ ο Βαλμπουενά…

Ο Ματιέ Βαλμπουενά... έβαλε χέρι στον Κίλιαν Εμπαπέ για τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο να αφήσει κάποιον άλλον να τις εκτελεί.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι το μεγάλο αστέρι της Γαλλίας και το πιο βαρύ χαρτί του Ντιντιέ Ντεσάν στην υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν οι «μπλε» το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλει κανείς. Εκείνο που εγείρει αμφιβολίες, ωστόσο, είναι κατά πόσο ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο ιδανικός για να εκτελεί τα στημένα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συγκεκριμένα, εξέφρασε την αντίθεσή του με το γεγονός ότι ο Εμπαπέ αναλαμβάνει τις περισσότερες εκτελέσεις και με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά σε αυτό το κομμάτι, ο άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως θα ήταν καλύτερο να αφήσει κάποιον άλλον.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος για την Eurolegue: Ξέφυγαν τα ποσά από Nova και Cosmote – Ποιος θα πάρει το χρυσό συμβόλαιο

«Ο Κίλιαν δεν είναι ειδικός, αυτό φαίνεται στην τεχνική του χτυπήματος», σημείωσε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών στην «Equipe» και συνέχισε: «Γιατί να τα εκτελεί εκείνος; Όλοι πρέπει να μένουν στον ρόλο τους. Έχει τόσες άλλες ικανότητες, άλλα προσόντα, αλλά απέχει πολύ από το να είναι ο ιδανικός γι’ αυτό. Τα στημένα είναι τόσο σημαντικά σήμερα, που για μένα χρειάζεσαι μια πολύ ξεκάθαρη ιεραρχία και ιδανικά έναν αριστεροπόδαρο κι έναν δεξιοπόδαρο. Αν είναι στο γήπεδο ο Γκριεζμάν, θα πρέπει να είναι αυτός, με την τεχνική του κατάρτηση. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Ντεμπελέ ή ο Τεό Ερνάντες», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ