Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στο Κατάρ ο Στέρλινγκ

Άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στο Κατάρ ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ παραμένει ακόμη σοκαρισμένος από την διάρρηξη που έγινε από ενόπλους στην οικία του ενώ βρίσκονταν μέσα η σύντροφός του και τα τρία του παιδιά. Άγνωστο το αν θα επιστρέψει στο Κατάρ, ώστε να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της Αγγλίας.

Μπορεί η Αγγλία να πήρε την πρόκριση για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο των «τριών λιονταριών», παραμένουν σοκαρισμένοι από την διάρρηξη που έγινε από ενόπλους στην οικία του, Ραχίμ Στέρλιγνκ και που έιχε ως αποτέλεσμα ο άσος της Τσέλσι να εγκαταλείψει την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης: Τα νεύρα του Μίτσελ, τα σενάρια με Χάμες, Φορτούνη, ο δημιουργός Μαρσέλο και το προφανές με Ελ Αραμπί

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι άγνωστο πότε ή ακόμη και αν θα επιστρέψει στο Κατάρ για να ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής Αγγλίας.

«Προτεραιότητα είναι η οικογένειά του και τον στηρίζουμε απόλυτα σε αυτό. Θα του δώσουμε όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν θέλω να τον πιέσω καθόλου. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό, η οικογένειά μας πρέπει να έρχεται πρώτη», τόνισε ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγλία πλέον αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 τη Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ