Η… κόντρα του Τσιτσιπά με την Ιβάνα που υπόσχεται στριπτίζ εν όψει του μεγάλου ημιτελικού (pics)

Η… κόντρα του Τσιτσιπά με την Ιβάνα που υπόσχεται στριπτίζ εν όψει του μεγάλου ημιτελικού (pics)

Από τη μία ο Στέφανος που στηρίζει τον Μέσι και την παρέα του και από την άλλη η Ιβάνα από την Κροατία που δίνει υποσχέσεις εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Σχεδόν ένα 24ωρο απομένει για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αργεντινή και Κροατία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο το ένα εισιτήριο του τελικού της 18ης του Δεκέμβρη. Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του και από την άλλη ο Λούκα Μόντριτς και οι «πολεμιστές» του.

Ένας από τους οπαδούς της «Αλμπισελέστε» είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας έδειξε τη στήριξη του στην Αργεντινή με μια ανάρτηση στα social media, στέλνοντας έτσι το δικό του σύνθημα εν όψει του μεγάλου αγώνα.

Από την άλλη, οι Κροάτες θα έχουν και πάλι μαζί τους τη… γνωστή πλέον, Ιβάνα. Η θαυμάστρια της ομάδας του Ντάλιτς, βρίσκεται στο Κατάρ και έχει εμφανιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Κροατίας, προκαλώντας πολλές φορές… εγκεφαλικά.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ιβάνα βρήκε τρόπο να «τρελάνει» ακόμα περισσότερο τον κόσμο στο Κατάρ. Και μάλιστα το έκανε δίνοντας ένα μεγάλο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Ντάλιτς.

Η Ιβάνα που φοράει ρούχα στα χρώματα της Κροατίας, υποσχέθηκε πως εάν η πατρίδα της κατακτήσει το Μουντιάλ, τότε η ίδια θα ρίξει τη… σημαία από πάνω της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ