Γιαννούλης : «Δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν παίξουμε όπως πριν τη διακοπή»

Γιαννούλης : «Δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν παίξουμε όπως πριν τη διακοπή»

Ο αριστερός μπακ της εθνικής μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με το Κόσοβο και τόνισε ότι η γαλανόλευκη εάν παίξει όπως πριν τη διακοπή δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Στο Κόσοβο βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ και τους παίκτες του να μετρούν αντίστροφα για τον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων, για τη 2η αγωνιστική των Nations League.

O Δημήτρης Γιαννούλης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η εάν η γαλανόλευκη παρουσιαστεί όπως πριν την διακοπή δεν θα αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα πάρει το τρίποντο της νίκης. Την πρώτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση.

Αρκεί να βρει τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η εθνική αντιμετώπισε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια στο πρόσφατο παιχνίδι με την Σλοβενία (0-0).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννούλης:

Για Τσιμίκα και Κόσοβο: «Μας επηρέασε στο ελάχιστο το πρόβλημα του Τσιμίκα. Σίγουρα δεν μας άρεσε να στερηθούμε τις υπηρεσίες του Κώστα και υπήρξε μία αναστάτωση αλλά κοιτάμε τον στόχο μας».

Για το πρόσφατο παιχνίδι με την Σλοβενία: «Με τη Σλοβενία μας έλλειψε το γκολ. Όμως κοιτάμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και πήγαμε αρκετά καλά».

Για τους παίκτες του Κοσόβου: «Ξέρουμε πως το Κόσοβο έχει ορισμένους καλούς επιθετικούς αλλά εάν είμαστε όπως πριν και παίζουμε όπως πριν αλλά όπως πριν την διακοπή δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ