Φαν Ντερ Σαρ : Το γράμμα στη Γιουνάιτεντ για τον Φαν Ντε Μπεκ

Φαν Ντερ Σαρ : Το γράμμα στη Γιουνάιτεντ για τον Φαν Ντε Μπεκ

Ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ να στέλνει γράμμα στους «κόκκινους διαβόλους», προτρέποντας τους να τον προσέχουν.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έκανε δικό της και επίσημα τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ από τον Άγιαξ. Ο Ολλανδός μέσος ήταν από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» του Αίαντα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη σεζόν 2018/19, όπου κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Ένας παλιός γνώριμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, θέλησε να στείλει το δικό του γράμμα στην πρώην ομάδα του, προτρέποντας τους να προσέχουν το «παιδί τους», βοηθώντας τον να συνεχίσει το όνειρο του.

«Όπως και εσείς, έτσι και εμείς είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Ντόνι, όσο δύσκολο και να μας είναι. Σας παρακαλώ να τον προσέχετε και να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το όνειρο του», ήταν μερικά από τα λόγια του Φαν Ντερ Σαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ