Μουρίνιο : «Δεν ήρθε για τα χρήματα ο Αλέξις»

Μουρίνιο : «Δεν ήρθε για τα χρήματα ο Αλέξις»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μανστεστερ Γιουάιτεντ και ξεκαθάρισε πως ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός δεν είχε ως κίνητρο τα χρήματα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες και το γεγονός πως έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ο Χιλιανός είχε άλλο κίνητρο που πήγε στους κόκκινους διάβολους και όχι τα χρήματα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το ακριβές κόστος της μεταγραφής του.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα. Εάν αναλύσετε τα νούμερα θα διαπιστώσετε ότι οι Σίτι, Τσέλσι, ακόμη και η Έβερτον ξόδεψαν περισσότερα από εμάς. Εάν τα βάλεις κάτω και πεις πόσο θα κόστιζε ο Αλέξις Σάντσες εάν είχε ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, με τα τωρινά δεδομένα θα άγγιζε τις 100-150 εκατ. λίρες. Ο Αλέξις θα μπορούσε να πάει παντού, είχε πολλές επιλογές όμως αποφάσισε να έρθει εδώ. Ρωτήστε εκείνον το γιατί», ανέφερε.

Όσον αφορά τo κόστος της μεταγραφής, ο Μουρίνιο είπε: «Ήταν ακριβός; Φθηνός; Ειλικρινά νομίζω ότι το deal ήταν το σωστό. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή προσθήκη για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ