Μουρίνιο : «Πιστεύετε πως θ’ αφήσουμε τον Ντε Χέα;»

Μουρίνιο : «Πιστεύετε πως θ’ αφήσουμε τον Ντε Χέα;»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η αγγλική ομάδα δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον Ισπανό γκολκίπερ, Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα είναι το μεγάλο μεταγραφικό όνειρο του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να βάλει φρένο στους επίδοξους μνηστήρες.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια κορυφαία ομάδα που θέλει να έχει στο δυναμικό της τους καλύτερους παίκτες. Πιστεύετε πως θα παραχωρήσουμε τον Ντε Χέα, όταν θέλουμε να έχουμε στην ομάδα μας ότι καλύτερο. Γι’αυτό το λόγο αποκτήσαμε τον Πογκμπά και τον Μάτιτς και γι’ αυτό θα κρατήσουμε τον Ντε Χέα στο δυναμικό μας. Δεν υπάρχει σκέψη πώλησης του Νταβίντ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο κόλπο την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ο Ντε Χέα φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ