Μουρίνιο : «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με την Μπράιτον»

Μουρίνιο : «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με την Μπράιτον»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Αγγλίας που έφερε αντιμέτωπη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον και τόνισε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Δύσκολη θα είναι η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας, όπως υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως θα είναι πολύ σκληρό ματς, διότι κι οι αντίπαλοι πάνε για να κερδίσουν, ενώ ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε να αγωνιστεί εντός έδρας παρά στο Μπράιτον. Τέλος ο Μουρίνιο δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει η Γιουνάιτεντ με μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να τους νικήσαμε τον Νοέμβριο αλλά ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Όπως με την Χάντερσφιλντ στη διοργάνωση. Όταν παίζουν για το Κύπελλο έχουν διαφορετικό πνεύμα και εικόνα. Κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη γιατί παίζουν για να νικήσουν. Επομένως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Στη συνέχεια τόνισε ότι προτιμούσε να αγωνιστεί με μια κορυφαία ομάδα παρά με την Μπράιτον: «Αν είμαι χαρούμενος; Προτιμούσα να αγωνιστώ στο Όλντ Τράφορντ από ότι να πάω στο Μπράιτον. Όπως επίσης θα προτιμούσα να παίξω με μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ