«Θα έχει περισσότερες ευκαιρίες του χρόνου ο Τσιμίκας»

«Θα έχει περισσότερες ευκαιρίες του χρόνου ο Τσιμίκας»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν.

«Ο Κώστας γνωρίζει τι χρειάζεται για να πετύχεις σε επίπεδο πρωταθλήματος και στο Champions League και έχει φιλοδοξίες να πετύχει ακόμη περισσότερα, όπως εμείς». Αυτά ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ.

Την πρώτη του χρονιά στην αγγλική ομάδα όμως, ο «Τσίμι» δεν βρήκε τις κατάλληλες ευκαιρίες για να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει. Διότι σε μία ολόκληρη σεζόν έχει καταγράψει μόλις 7 συμμετοχές, όντας 225 λεπτά στα γήπεδα. Ο Άντι Ρόμπερτσον έπαιζε… μόνος του στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ φέτος.

Ωστόσο, από την επόμενη χρονιά, αυτό αναμένεται να αλλάξει. Η «Liverpool Echo» σε δημοσίευμά της αναφέρει πως του χρόνου ο Τσιμίκας θα πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται η ανάγκη ενός πιο εκτεταμένου ροτέισον, σε όλες τις θέσεις του ρόστερ, για να επιστρέψουν οι «κόκκινοι» στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και να διεκδικήσουν την επιστροφή τους σε εκείνη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Τσιμίκας λοιπόν θα μπορούσε να προσφέρει υπερπολύτιμες υπηρεσίες σε αυτό το ροτέισον και να βοηθήσει τα μέγιστα τη Λίβερπουλ να πετύχει τους στόχους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ