Ο Κλοπ βλέπει τη Φενέρμπαχτσε ως λύση για τον Τσιμίκα

Ο Κλοπ βλέπει τη Φενέρμπαχτσε ως λύση για τον Τσιμίκα

Ο διεθνής αριστερός μπακ δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του στο Άνφιλντ και ο Γερμανός φαίνεται πως δεν τον έχει στο πλάνο του για τη νέα σεζόν.

Στην αδυναμία του Κώστα Τσιμίκα να πείσει τον Γιούργκεν Κλοπ ότι αξίζει να μείνει στο Άνφιλντ, εστίασε η αγγλική ιστοσελίδα «tbrfootball», αναφερόμενη στην προοπτική του δανεισμού του στη Φενέρμπαχτσε.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 25χρονος αριστερός μπακ παρότι εντάχτηκε στη Λίβερπουλ με τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις, εντούτοις διέψευσε τις προσδοκίες που είχε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Κλοπ είχε χαρακτηρίσει τον Τσιμίκα ως την «τέλεια μεταγραφή» πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά στην πορεία άλλαξε άποψη. Τώρα, ο Κλοπ σκέφτεται ότι ο δανεισμός είναι η καλύτερη λύση, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να πάρει ευκαιρίες και να επιστρέψει καλύτερος.

Ουσιαστικά, ο Γερμανός παραδέχτηκε ότι ο Τσιμίκας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν δήλωσε πως δεν έχει προσαρμοστεί.

Αυτή την κατάσταση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει καταθέσει πρόταση στη Λίβερπουλ για την προσθήκη του Τσιμίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ