Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ – Μέσα ο Γιαννούλης, αποστολή ο Τζόλης

Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ – Μέσα ο Γιαννούλης, αποστολή ο Τζόλης

Ο Κώτσας Τσιμίκας είναι στις βασικές επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ για την πρεμιέρα της Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς. Βασικός με τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Γιαννούλης, στην αποστολή ο Τζόλης.

Η ώρα των Ελλήνων στην Premier League έφτασε. Και στο ματς των 19:30 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Νόριτς στο θα τους… απολαύσουμε. Αυτό που όλοι περίμεναν να γίνει, μετά τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον, το κάνει πράξη ο Γιούργκεν Κλοπ που δε μένει μονάχα στα κολακευτικά σχόλια για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά τον ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Έλληνας μπακ θα είναι ο βασικός στα αριστερά των «κόκκινων» και η στιγμή για τον ίδιο είναι σίγουρα… ιστορική. Απέναντί του; Ο έτερος Έλληνας αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην Premier League.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι και εκείνος στο αρχικό σχήμα της Νόριτς, όπως άλλωστε αναμενόταν και στο γήπεδο της Νόριτς θα δούμε δύο ελληνόπουλα να ξεκινούν. Και ένα τρίτο να βρίσκεται στον πάγκο, με πιθανότητες και εκείνος να περάσει κάποια στιγμή στο ματς.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη, που πριν μερικές μέρες υπέγραψε στη Νόριτς, αλλά ο προπονητής του τον εμπιστεύεται και τον βάζει στην αποστολή.

Δείτε τις ενδεκάδες και τις αποστολές των δύο ομάδων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ