Καμπανάκι για Γιαννούλη – Η Νόριτς ανακοίνωσε αριστερό μπακ

Καμπανάκι για Γιαννούλη – Η Νόριτς ανακοίνωσε αριστερό μπακ

Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση με την μορφή δανεισμού, του Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος προσθέτει και άλλο ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης.

O Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις στην Premier League, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ιδανικά για την Νόριτς. Μπορεί τα εμπόδια των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να φάνταζαν και να ήταν δύσκολα, αλλά ο απολογισμός των μηδέν γκολ υπέρ και οχτώ κατά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερος.

Ο Έλληνας αριστερό μπακ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, ειδικά απέναντι στους Πολίτες, με τον Γερμανό προπονητή των Καναρινιών, Ντάνιελ Φάρκε να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως έβγαλε τον Γιαννούλη στο ημίχρονο γιατί δεν ήθελε να τον ντροπιάσει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ. Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

Δύο μέρες μετά το ματς με την Σίτι, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Έλληνα μπακ, καθώς η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Γουίλιαμς με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ – μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα – είναι γέννημα θρέμμα ποδοσφαιριστής των Κόκκινων Διαβόλων, καθώς έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες τους και μέχρι να φύγει δανεικός ήταν κανονικά μέλος της ομάδας.

Αυτή η μεταγραφή μπορεί να σημαίνει πολλά για τον Γιαννούλη, καθώς ήρθε στη θέση ένας παίκτης που ξέρει την Premier League και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον Έλληνα μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ