Η Λίβερπουλ θέλει τον Σολέρ, πρόβλημα η ρήτρα των 125 εκατ.

Η Λίβερπουλ θέλει τον Σολέρ, πρόβλημα η ρήτρα των 125 εκατ.

Ο Κάρλος Σολέρ έχει μπει στο μικροσκόπιο της Λίβερπουλ, αλλά η ρήτρα των 125 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του κάνει διστακτικούς τους Reds.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματά να σχεδιάζει τα πλάνα του για το μέλλον της Λίβερπουλ και μέσα σε αυτά υπάρχει και ο Κάρλος Σολέρ.

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ της Βαλένθια και αρχηγός των «νυχτερίδων», πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, μετρώντας πέντε συμμετοχές με τον σύλλογο και την Εθνική, με ισάριθμα γκολ.

Η Λίβερπουλ θα ήθελε να τον αποκτήσει και ίσως να είχε κινηθεί ήδη για την περίπτωσή του, αν δεν υπήρχε το ποσό των 125 εκατ. ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Οι «κόκκινοι» του Μερσεϊσάιντ θα προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους, πείθοντάς τον με το πλάνο που έχουν, ώστε στη συνέχεια να πιέσει και ο Σολέρ από την πλευρά του την Βαλένθια για να κατεβάσει τις απαιτήσεις της.

Βέβαια, οι «νυχτερίδες» δεν έχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια, καθώς η συνεργασία τους με τον 24χρονο Ισπανό λήγει το 2023 και αν ο ποδοσφαιριστής αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης, τότε είναι πολύ πιθανό να πουν το «ναι» σε ενδεχόμενη πρόταση της Λίβερπουλ με λιγότερα από 125 εκατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ