Λίνγκαρντ : «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Λίνγκαρντ : «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα έχει πετύχει την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Γιουνάιτεντ και ο στράικερ της αγγλικής ομάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα έχει πετύχει την φετινή περίοδο. Ο Λίνγκαρντ είχε μάλιστα να πει μόνο καλά λόγια για τον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, επισημαίνοντας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει βοηθήσει σημαντικά.

«Η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη ως τώρα στην καριέρα μου. Σίγουρα τα γκολ με βοηθούν ψυχολογικά κι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία μου μέσα στην σεζόν. Πρέπει να συνεχίσω το ίδιο καλά ως το τέλος της χρονιάς και πρέπει να πω ότι οφείλω πολλά στον προπονητή μου», τόνισε αρχικά ο άσος της Γιουνάιτεντ και αναφερόμενος στον Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε.

«Ο προπονητής μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και με βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ήταν σημαντικό για μένα ότι με χρησιμοποίησε σε κάποια ματς πίσω από τον επιθετικό. Είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ και θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα παίζοντας σαν δεύτερος επιθετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ