Πογκμπά : Διαψεύδει τις φήμες για Μουρίνιο και περί αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πογκμπά : Διαψεύδει τις φήμες για Μουρίνιο και περί αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σέβεται τον Πορτογάλο τεχνικό ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, παρότι ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί αισθητά.

Κατηγορηματικά διέψευσε τη φημολογία που τον θέλει να έχει κακές σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογκπμπά.

O Γάλλος άσος ξεκαθάρισε ότι σέβεται πολύ τον Πορτογάλο τεχνικό και ότι είναι πολύ νωρίς προκειμένου να αποχωρίσει από τους κόκκινους διάβολους.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ζοσέ Μουρίνιο», είπε στην ιστοσελίδα Telefoot και συνέχισε: «Δεν υπάρχει ρήξη μεταξύ μας, είναι ο προπονητής μου και σέβομαι όλες τις επιλογές του», ενώ κατέληξε: «Παίζω λιγότερο, είναι μια κατάσταση που δεν είχα γνωρίσει ως τώρα. Είναι όμως πολύ νωρίς για να αποχωρήσω», είπε ο Πογκμπά που ήρθε στη Γιουνάιτεντ το 2016, μετά από 4 χρόνια στη Γιουβέντους.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι λίγα τα δημοσίευμα που έκαναν λόγο για ρήγμα στις σχέσεις του με τον Μουρίνιο, ειδικά μετά τη μη συμμετοχή του ως βασικός στα ματς του Champions League με τη Σεβίλλη, αλλά και αυτό με τη Χάντερσφιλντ.

Πλέον ήρθε με αυτές τις δηλώσεις να διαψεύσει κατηγορηματικά αυτά τα δημοσιεύματα, δείχνοντας υπομονή, παρότι ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί σημαντικά από τον Special One.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ