«Μάχη» έξι ομάδων για τον Φελαϊνί

«Μάχη» έξι ομάδων για τον Φελαϊνί

Το συμβόλαιο του Μαρουάν Φελαϊνί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη ο Βέλγος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον έξι ομάδων.

Ο Μαρουάν Φελαϊνί αποτελεί μήλον της έριδος για τη μισή Ευρώπη, καθώς το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει το καλοκαίρι. Ο Βέλγος μέσος έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τους κόκκινους διαβόλους, η οποία δεν τον έχει ικανοποιήσει και η΄δη τουλάχιστον έξι ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Μονακό, Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ και Λέστερ φέρονται να έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του 30χρονου Βέλγου. Με τη μετακίνησή του να μην απαιτεί οικονομικό αντάλλαγμα, ο Βέλγος διεθνής ελπίζει ότι θα πάρει σημαντική αύξηση (αν όχι διπλασιασμό) των αποδοχών του, οι οποίες αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 91 χιλ. ευρώ τη βδομάδα.

Το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι να αποχωρήσει από την Αγγλία καθώς δεν θέλει μια μεταγραφή στη Λέστερ ή τη Γουέστ Χαμ, ενώ οι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του είναι η Γιουβέντους και η Παρί διότι ταιριάζουν περισσότερο με τα «θέλω» του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ