Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6: Σόου των «κανονιέρηδων» κόντρα στα «σφυριά»

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 0-6: Σόου των «κανονιέρηδων» κόντρα στα «σφυριά»

Μια καταιγιστική Άρσεναλ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γουέστ Χαμ την οποία και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 6-0.

Μια εντυπωσιακή παράσταση έδωσε η Άρσεναλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο «London Stadium» του Λονδίνου, διαλύοντας τα «σφυριά» με το ευρύ 6-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης σε αυτό του Ντέιβιντ Μόγιες, κάνοντας από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό έναν… τρομακτικό μονόλογο για να φτάσει στη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντίνος Μαυροπάνος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο καθώς η Άρσεναλ καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το ημίωρο και μετά χάρη σε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα. Από το 32′ και μέχρι το 45′ οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν τέσσερα τέρματα!

Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Γουίλιαμ Σαλίμπα για το 1-0, ενώ στο 41′ ο Μπουκάγιο Σακά με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0. Τρία λεπτά μετά ο Γκάμπριελ έκανε το 3-0 και ο Λεάντρο Τροσάρντ στο 45’+2′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε, όμως παρόλα αυτά η Άρσεναλ βρήκε άλλα δύο τέρματα. Στο 63′ ο Σακά έκανε το 5-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντέκλαν Ράις έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα χωρίς όμως να πανηγυρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ