Μουρίνιο : Θέλει Σολέρ στη Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο : Θέλει Σολέρ στη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του ταλανατούχου μέσου της Βαλένθια, Κάρλος Σολέρ.

Ρελάνς για την απώλεια του Ιβάν Πέρισιτς της Ιντερ το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ετσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent», ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του ανερχόμενου μέσου της Βαλένθια, Κάρλος Σολέρ.

Ετσι σκοπεύει να ξοδέψει ακόμη και 40 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, προκειμένου να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον 20χρονο Ισπανό.

Ο Σολέρ έχει «βγάλει μάτια» με την απόδοση του μέχρι στιγμής, αποτελώντας πολύτιμο «εργαλείο» για τις «νυχτερίδες», έχοντας περάσει και από τις «μικρές» Εθνικές των «φούριας ρόχας». Οι σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον παρακολουθούν «στενά», έχουν… θαμπωθεί από τις δυνατότητες του και ήδη το έχουν μεταφέρει στον Μουρίνιο.

Ετσι σύντομα αναμένεται να οι «κόκκινοι διάβολοι» να κάνουν επίσημη προσφορά, με τη Βαλένθια πιθανότατα να… εξαναγκάζεται να τον πουλήσει, καθώς την περσινή σεζόν κατέγραψε ζημία ύψους 23 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ