Μουρίνιο: «Αν ήμουν οπαδός, δεν θα πλήρωνα για να δω το παιχνίδι»

Μουρίνιο: «Αν ήμουν οπαδός, δεν θα πλήρωνα για να δω το παιχνίδι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ αναφερόμενος στους παίκτες που καίγονται από τα συγκεκριμένα ματς, αλλά και σε αυτούς που απουσιάζουν.

Η Λίβερπουλ νίκησε πολύ εύκολα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1 σε φιλική αναμέτρηση στην Αμερική για το International Champions Cup. Ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων, Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ότι αγώνες όπως αυτός με τη Λίβερπουλ δεν του προσφέρουν τίποτα και ότι ορισμένοι παίκτες «καίγονται», ενώ αναφέρθηκε και στους Ράσφορντ και Τζόουνς που θα επιστρέψουν νωρίτερα στις προπονήσεις της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καλή, αλλά αν ήμουν οπαδός, δεν θα έδινα λεφτά για να δω αυτό το ματς. Είδα πριν ότι στο Τσέλσι – Ίντερ ήταν άδειο το γήπεδο. Ο κόσμος προτίμησε την παραλία.

Αυτοί οι οπαδοί δείχνουν πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα τους. Ο Αντέρ Ερέρα τα έδωσε όλα επειδή σέβεται τους οπαδούς, οι οποίοι είδαν δύο υπέροχα γκολ (του Περέιρα και το ψαλιδάκι του Σακίρι)».

«Προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά κάποια στιγμή η βενζίνη τελειώνει. Η Λίβερπουλ επίσης δεν έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αλλά έκανε rotation. Ο Σαλάχ έπαιξε για 45 λεπτά. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, η βενζίνη τέλειωσε. Τι μου έδωσε αυτό το παιχνίδι; Απολύτως τίποτα» τόνισε ο Μουρίνιο.

Τέλος ο Πορτογάλος προπονητής πρόσθεσε: «Ελπίζω οι παίκτες που είναι σε διακοπές, να προσέχουν τους εαυτούς τους και έστω κάποιος να κάνει ό,τι και οι Ράσφορντ – Τζόουνς, να έρθουν νωρίτερα και να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί στο ξεκίνημα της σεζόν θα έχουμε πρόβλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ