Λουκάκου : «Ο Μουρίνιο λέει τα πράγματα με το όνομά τους»

Λουκάκου : «Ο Μουρίνιο λέει τα πράγματα με το όνομά τους»

Ο Ρομέλου Λουκάκου με δηλώσεις του «ύψωσε» ασπίδα προς τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική που δέχεται.

Ο Ρομέλου Λουκάκου έσπευσε να υπερασπιστεί τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός αξίζει σεβασμό, γιατί λέει την άποψη του και δεν κρύβει τα συναισθήματα του, όπως κάνουν οι περισσότεροι κόουτς στην Premier League.

Ο Μουρίνιο δέχεται πυρά το τελευταίο διάστημα για τη συμπεριφορά του και ο Βέλγος φορ τάχθηκε στο πλευρό του: «Ο κόσμος πρέπει να εκτιμήσει τη στάση του, αντί να την κατακρίνει γιατί λέει τα πράγματα με τ’ όνομα τους και δεν κρύβεται, ούτε φοβάται να πει την άποψη του, όπως οι περισσότεροι που δουλεύουν στην Αγγλία. Οι περισσότεροι δεν είναι ευχαριστημένοι, αλλά θέλουν να δείχνουν ευχαριστημένοι για να μην δεχθούν κριτική», τόνισε ο Λουκάκου και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να σεβόμαστε που δεν κρύβει την προσωπικότητα του και να ξέρετε πως κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την ομάδα και είναι καλός με όλους μας. Είναι αληθινός και δεν λέει κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Εκτιμώ πως ότι έχει να σου πει στο λέει κατά πρόσωπο και αυτό το εκτιμώ πολύ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ