«Τελειωμένος» από τη Γιουνάιτεντ ο Μπαϊγί

«Τελειωμένος» από τη Γιουνάιτεντ ο Μπαϊγί

Ο Ιβοριανός στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη χρονιά. Οι δύο κολλητές ήττες από την Μπράιτον και (κυρίως) από την Τότεναμ εντός έδρας, έκαναν τους Κόκκινους Διάβολους να χάσουν έδαφος στην κούρσα της Premier League και προκάλεσαν κλυδωνισμούς στην ομάδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να αντιδράσει και να βρει μια αποδοτική 11άδα ενόψει της συνέχειας και στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών φαίνεται πως ένας από τους παίκτες που… πληρώνει το μάρμαρο είναι ο 24χρονος Ιβοριανός στόπερ, Ερίκ Μπαϊγί. Μπορεί να ξεκίνησε βασικός στα πρώτα δύο ματς, αλλά μετά την ήττα από την Μπράιτον στη 2η αγωνιστική, μετράει μόλις… 2’ συμμετοχής ως αλλαγή στα υπόλοιπα τρία ματς της Γιουνάιτεντ μέχρι σήμερα.

Προφανώς ο Μουρίνιο δεν πιστεύει στον παίκτη και τον έχει ως τελευταία λύση για στόπερ πίσω από τους Τζόουνς, Σμόλινγκ, Λίντελεφ και Ρόχο, ενώ στο τελευταίο ματς είδαμε να γυρίζει τον Μαρουάν Φελαϊνί στο κέντρο της άμυνας. Βλέποντας την κατάσταση αυτή, μόνο τυχαίο δεν είναι το ενδιαφέρον των Άγγλων για τον Κώστα Μανωλά.

Όσον αφορά τον Μπαϊγί τώρα, στο Μάντσεστερ βλέπουν μια επένδυση 38 εκατομμυρίων ευρώ το 2016 (απόκτηση από τη Βιγιαρεάλ) να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Την τελευταία διετία ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει αγωνιστεί 60 ματς με τη Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κεντρικός αμυντικός που εμπνέει εμπιστοσύνη. Για αυτό και προκρίνεται η λύση να δοθεί δανεικός σε μια εκ των Άρσεναλ και Τότεναμ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ