Η Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα σενάρια απόλυσης του Μουρίνιο

Η Γιουνάιτεντ διαψεύδει τα σενάρια απόλυσης του Μουρίνιο

Την Παρασκευή το βράδυ, δημοσίευμα της «Daily Mirror» έριξε βόμβα για ειλημμένη απόφαση απόλυσης του Μουρίνιο από τη Γιουνάιτεντ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς με τη Νιουκάστλ ωστόσο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» διαψεύδει ότι έχει παρθεί τέτοια απόφαση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει την πιο δύσκολη φάση της σύγχρονης ιστορίας της πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα εδώ και 29 χρόνια καθώς βρίσκεται στην 10η θέση της Premier League ενώ μετράει και 4 ματς χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα τεράστια προβλήματα που φαίνεται πως υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει πολύ κακές σχέσεις με κάποιους παίκτες όπως ο Πολ Πογκμπά και ο Αντόνιο Βαλέντσια, φέρνουν τον Πορτογάλο προπονητή, πολύ κοντά στην έξοδο από το «Old Trafford».

Μάλιστα το βράδυ της Παρακευής κυκλοφόρησε δημοσίευμα από την «Daily Mirror» πως έχει παρθεί η απόφαση να απολυθεί ο «Special one» ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον αποψινό αγώνα με τη Νιουκάστλ. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ πάντως διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα και σύμφωνα με το «BBC» δεν τίθεται θέμα απόλυσης του Πορτογάλου μιας και οι άνθρωποι της ομάδας τον στηρίζουν.

Σε συνέντευξή του το βράδυ της Παρασκευής ο Γκάρι Νέβιλ σχολιάζοντας τις φήμες περί απόλυσης του Μουρίνιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, δήλωσε πως αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι ντροπή για τον σύλλογο και πως οι οπαδοί θα στραφούν εναντίον της διοίκησης αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Όπως και να ‘χει τις επόμενες ώρες θα φανεί κατά πόσο είχαν βάση οι φήμες που ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής με τον Μουρίνιο πάντως να είναι σε δυσμενή θέση έτσι κι αλλιώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ