Ψιθύριζε «πουτ@… γιοι» κατά την αποχώρηση του ο Μουρίνιο (vid)

Ψιθύριζε «πουτ@… γιοι» κατά την αποχώρηση του ο Μουρίνιο (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μόλις αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ μετά την επική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεστόμιζε πολύ βαριές κουβέντες μπροστά στην κάμερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχανε με 2-0 από το 10 στο Ολντ Τράφορντ από τη Νιούκαστλ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε διαφορετική και πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση έκανε μυθική ανατροπή από το 70′ και μετά και έφυγε με τη νίκη χάρη σε γκολ του Σάντσες στο 90′. Φυσικά η νίκη αυτή έσωσε προς το παρόν τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος πιθανότατα σε περίπτωση ήττας από τις καρακάξες θα αποχωρούσε από τους κόκκινους διαβόλους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρώντας από τον πάγκο του μετά το τέλος του αγώνα και κατευθυνόμενος προς τ’ αποδυτήρια, έκανε πάλι τη χειρονομία με το μικρό δάχτυλο προς την κάμερα, όμως αυτή τη φορά φέρεται να τη συνδύασε με πολύ βαριές και άσχημες εκφράσεις, πιθανότατα απευθυνόμενος στους επικριτές του και τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με όσους προσπάθησαν να διαβάσουν τα χείλη του, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως έλεγε «fodas filhos de puta», κάτι που ερμηνεύεται σε «άντε γαμ… πουτα… γιοι»!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ