Νέβιλ: «Η διοίκηση να στηρίξει τον Μουρίνιο»

Νέβιλ: «Η διοίκηση να στηρίξει τον Μουρίνιο»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε για ακόμα μια φορά στο πλευρό του Πορτογάλου προπονητή

Ο Γκάρι Νέβιλ έχει στηρίξει κατ’ επανάληψη τον Ζοσέ Μουρίνιο επισημαίνοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παλαίμαχος αμυντικός της αγγλικής ομάδας επανέλαβε ότι ο Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος προπονητής για την Μάντσεστερ και ζήτησε από την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να τον ενισχύσει στις μεταγραφές.

«Ο Κλοπ δεν έχει ακόμα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στην Λίβερπουλ αλλά η διοίκηση τον στηρίζει. Αυτό πρέπει να κάνει και η διοίκηση της Μάντσεστερ. Ο Ζοσέ είναι καλός προπονητής και πρέπει να τον στηρίξει. Έχω ακούσει πολλά για τον Μουρίνιο όπως είχα ακούσει και για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν πήραν τίτλους ο Βενγκέρ και ο Μουρίνιο.

Ήταν προφανές πως ο Φέργκιουσον ήθελε χρόνο για να ξαναχτίσει μια νέα ομάδα. Αυτό ισχύει και για τον Μουρίνιο. Θέλει χρόνο για να δημιουργήσει. Είναι καλός προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να του πάρει τους παίκτες που θέλει τον Ιανουάριο. Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας», υποστήριξε ο Νέβιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ