Ο Μουρίνιο θέλει τον Ζόρντι Αλμπα της Μπαρτσελόνα ποσό ρεκόρ ύψους 150.000.000 ευρώ!

Ο Μουρίνιο θέλει τον Ζόρντι Αλμπα της Μπαρτσελόνα ποσό ρεκόρ ύψους 150.000.000 ευρώ!

Μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες ο Πορτογάλος είχε βρεθεί με το... ένα πόδι εκτός Ολντ Τράφορντ, να όμως που μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα αισθάνεται και πάλι ισχυρός κάτι το οποίο φαίνεται από τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό «μέτωπο».

«Βόμβα» στο μεταγραφικό παζάρι της Premier League θέλει να ρίξει ο Ζοσέ Μουρίνιο, στοχεύοντας σε έναν από τους αστέρες της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η Sun, ο Πορτογάλος τεχνικός… ονειρεύεται να φέρει τον προσεχή Γενάρη στη Γιουνάιτεντ τον Ζόρντι Αλμπα από τη Μπαρτσελόνα όντας διατεθειμένος να ξοδέψει ένα ιλιγγιώδες ποσό.

Θέλοντας να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας του o Special One φέρεται να έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους της ομάδας του Μάντσεστερ την καταβολή της ρήτρας του 29χρονου Ισπανού μπακ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των… 150.000.000 ευρώ, το οποίο αν δοθεί, τότε θα αποτελέσει και ρεκόρ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Ειδικότερα δε όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην άμυνα.

Να αναφέρουμε ότι η πιο ακριβή μεταγραφή στην Premier League είναι ως τώρα αυτή του Πολ Πογκμπά που είχε αγγίξει τα 105 εκατομμύρια ευρώ και είχε γίνει πάλι από του κόκκινους διαβόλους.

Πλέον μένει να δούμε το κατά πόσο ευσταθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα και αν σε λίγους μήνες ο Μουρίνιο όντως… τινάξει τη μπάνκα στον αέρα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ