Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Μάρκο Σίλβα

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Μάρκο Σίλβα

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, εκθειάζοντας τη δουλειά του Σίλβα στη Γουότφορντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον συμπατριώτη του τεχνικό της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος κόουτς της Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε καλή ομάδα τη Γουότφορντ και μιλώντας στον Independent, εκθείασε τη δουλειά που κάνει στις «σφήκες» ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η Γουότφορντ είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την προηγούμενη φορά που παίξαμε. Έχει καλούς παίκτες, καλό ρόστερ αλλά κι έναν καλό προπονητή. Έχουν βελτιωθεί πολύ σε σύγκριση με την περσινή σεζόν και πιστεύω ότι δεν έπρεπε να είναι στη μέση της βαθμολογίας. Είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα», υποστήριξε ο κόουτς της Μάντσεστερ.

«Στα χνάρια του Μουρίνιο» γράφει η Sun για Σίλβα

Η Γουότφορντ θα κοντραριστεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σ’ ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα πορτογαλικής μονομαχίας και η εφημερίδα Sun είχε αφιέρωμα στον Μάρκο Σίλβα. Ο τίτλος μάλιστα που χρησιμοποίησε η εφημερίδα ήταν κάτι παραπάνω από τιμητικός για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Ο Μάρκο Σίλβα ακολουθεί τα χνάρια του Μουρίνιο».

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 40χρονος τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Γουότφορντ και πως σκοπεύει να βάλει δύσκολα στον προπονητή της Γιουνάιτεντ. «Είναι ένας νέος, πολύ καλός προπονητής που θέλει να φτάσει ψηλά. Ακολουθεί τα χνάρια του Μουρίνιο και ίσως σε λίγα χρόνια να μιλάμε για τον νέο special one», αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η αγγλική εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Μουρίνιο.

«Είναι σπουδαίος προπονητής και μια μεγάλη προσωπικότητα. Έκανε σπουδαία καριέρα και τα όσα έχει πετύχει τα τελευταία 15 χρόνια ήταν μεγάλη υπόθεση για όλους τους Πορτογάλους προπονητές. Ο Ζοσέ είναι φίλος μου αλλά είμαι προπονητής της Γουότφορντ και θέλω να νικήσουμε. Σίγουρα θα τα πούμε για λίγο πριν από την έναρξη του ματς», τόνισε ο προπονητής της Γουότφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ