Μουρίνιο: «Το πυρηνικό όπλο της Λίβερπουλ είναι ο Σαλάχ»

Μουρίνιο: «Το πυρηνικό όπλο της Λίβερπουλ είναι ο Σαλάχ»

Με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως πλέον έχει εξελιχθεί σε τρομερό ποδοσφαιριστή και τον χαρακτήρισε το πυρηνικό όπλο των «Reds». Επίσης, ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων μίλησε και για την κοινή τους παρουσία στην Τσέλσι λέγοντας πως ο Αιγύπτιος ήταν ένα αδύναμο παιδί και δεν μπορούσε να σταθεί στην Αγγλία, αλλά πλέον μπορεί να παίξει παντού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Special One»:

«Ο Σαλάχ που ήξερα στην Τσέλσι ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Τώρα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχει απίθανη βελτίωση από τότε σε όλα τα επίπεδα. Τότε ήταν ένα γρήγορο και εύθραυστο παιδί και τώρα είναι ένας γρήγορος και δυνατός άνδρας. Είναι εκπληκτικό.

Όταν ήρθε από την Βασιλεία στην Τσέλσι, δεν ήταν έτοιμος ψυχολογικά για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον έβαλα στο ‘White Hart Lane’ και στο ‘Etihad’ και ήταν πολύ γι’ αυτόν. Τώρα μπορεί να παίξει παντού. Στην Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ και μπορεί να λέει ‘Είμαι ο Σαλάχ και δεν φοβάμαι κανέναν’. Η Λίβερπουλ έχει πολλούς δυνατούς παίκτες, αλλά αυτός είναι πυρηνικό όπλο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ