Οδεύει προς Κίνα ο Φελαϊνί

Οδεύει προς Κίνα ο Φελαϊνί

Ο Μαρουάν Φελαϊνί δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκούναρ Σόλσκιερ και όπως αναφέρουν στη Βρετανία ο Βέλγος βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα από τη κινεζική Superleague.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ μετά από παρουσία 6 χρόνων φέρεται να είναι ο Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Βέλγος έχει παραγκωνιστεί από τότε που ο Σόλσκιερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, γεγονός που τον έχει οδηγήσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ, κινεζικός σύλλογος έχει προσεγγίσει τον 31χρονο, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το Κάρινγκτον και μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα δημοσίευματα, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με την ενδιαφερόμενη ομάδα, ενώ το χρονικό περιθώριο δεν αποτελεί εμπόδιο καθώς το μεταγραφικό παζάρι στην Κίνα είναι ανοικτό μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Μετά την απομάκρυνση του Μουρίνιο από τον πάγκο, ο Φελαϊνί δεν κατάφερε να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αφού επί εποχής Σόλσκιερ ο Βέλγος μετράει μόλις 31 αγωνιστικά λεπτά.

Ο 31χρονος έφτασε στο Μάντσεστερ το 2013, όμως παρά την πολυετή θητεία του στο «Ολντ Τράφορντ» δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την ολική αποδοχή των οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ