Νόριτς – Τσέλσι 2-3

Νόριτς – Τσέλσι 2-3

Η Τσέλσι επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Νόριτς με 3-2, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη με τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Τσέλσι στην Premier League.

Οι «μπλε» του Λονδίνου δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Νόριτς, αλλά εν τέλει επικράτησαν με 3-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό επιθετικό Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ της ομάδας του.

Ο 21χρονος φορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Κάντγουελ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 17′ ο Μάουντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κάνοντας το 1-2. Η Νόριτς είχε και πάλι απάντηση, αυτή την φορά με τον Τέεμου Πούκι, ο οποίος σκόραρε για το 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο «γεμάτο» όσον αφορά τα γκολ, με τον Έιμπραχαμ να σκοράρει στο 68′ για το 2-3, τέρμα που έμελλε να δώσει τους πρώτους 3 βαθμούς στην Τσέλσι με τον Λάμπαρντ στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ