Η σύγκριση Μουρίνιο – Σόλσκιερ (pic)

Η σύγκριση Μουρίνιο – Σόλσκιερ (pic)

Η άσχημη εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, ενώ οι φίλοι της ομάδας πίστευαν πως κάτι θα αλλάξει την φετινή χρονιά. Οι συγκρίσεις του Σόλσκιερ με τον Μουρίνιο ξεκίνησαν, ειδικά μετά τα σχόλια του Πορτογάλου για την πρώην ομάδα του. Δείτε τα αποτελέσματά τους σε 27 αγώνες της Premier League...

Πριν από δύο ημέρες η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε για ακόμα μία φορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ με 2-0, στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου.

Ο Σόλσκιερ έδειχνε να αλλάζει τη νοοτροπία των παικτών του την περσινή σεζόν και έτσι η διοίκηση του έδωσε το πράσινο φως για να αναλάβει την ομάδα, χτίζοντας την με το δικό του πλάνο.

Δυστυχώς για τον Νορβηγό, οι «Κόκκινοι  Διάβολοι» είναι απογοητευτικοί, όχι μόνο στα αποτελέσματα που παίρνουν αλλά και στην εικόνα τους, έχοντας μέχρι στιγμής δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε σύνολο έξι αγώνων, άρα έχουν συγκεντρώσει  οκτώ βαθμούς.

Ούσα στην 8η θεση, η ομάδα του Σόλσκιερ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα του συλλόγου από το 1992.

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής ημέρας (6η αγωνιστική), ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, κλήθηκε να σχολιάσει την μέχρι τώρα πορεία της πρώην ομάδας του.

Ο Πορτογάλος, πάντοτε σίγουρος για ότι θα πει, σχολίασε: « Με έδιωξαν δίκαια από την ομάδα, ωστόσο δεν την βλέπω να είναι καλύτερη από πριν. Αυτό με λυπεί ιδιαίτερα, καθώς έχω ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι μέσα στο σύλλογο.

Δεν χαίρομαι με αυτά που βλέπω, όπως νομίζουν οι περισσότεροι», ήταν κάποια από τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, που πλέον δοκιμάζει την τύχη του ως σχολιαστής.

Ο Σόλσκιερ κλήθηκε να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο δεν έδωσε διαστάσεις στο θέμα, διατηρώντας την ηρεμία του και την ταπεινοφροσύνη του.

Μετά από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, εύλογα  αναρωτιέται κανείς πως ήταν «Κόκκινοι Διάβολοι» στα χέρια του Πορτογάλου και πως σε αυτά του Νορβηγού.

Κανείς δεν πρέπει να μένει με την απορία, ειδικά οι φίλοι της Μάντσεστερ, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να διανύει πολύ δύσκολες στιγμές  στο «Νησί» τα  τελευταία χρόνια.

Ας δούμε λοιπόν τι κατάφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα τελευταία του 27 παιχνίδια ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τι πέτυχε ο Σόλσκιερ στα αντίστοιχα 27 ματς.

Ο Πορτογάλος, όπως προείπαμε, σχολίασε στην αγγλική τηλεόραση πως η ομάδα είναι χειρότερη από πριν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για έναν πολύ απλό λόγο!

Οι δύο προπονητές σε ισάριθμα ματς έχουν ακριβώς τα ίδια στατιστικά, απίστευτο και όμως αληθινό!

Σε 27 αναμετρήσεις  μετρούν αμφότεροι 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, ενώ το ποσοστό επίτευξης νίκης άγγιζε το 51.9%.

Η ομάδα συγκέντρωσε από 48 βαθμούς σε κάθε περίπτωση. Επομένως, μπορεί ο Μουρίνιο να κάνει καζούρα, όντας «θλιμμένος», χωρίς να ξέρουμε φυσικά αν το εννοεί, όμως ο Νορβηγός τεχνικός δεν φαίνεται υποδεέστερος του, τουλάχιστον σε αυτά τα 27 παιχνίδια.

Η κατάσταση στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ είναι γνωστή, ωστόσο οι καλύτεροι κριτές είναι οι φίλοι της ομάδας.

Η στατιστική απεικόνιση των 27 αγώνων των  δύο προπονητών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ