Κλείνει στην Τσέλσι ο Ονάνα

Κλείνει στην Τσέλσι ο Ονάνα

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Ονάνα βρίσκεται η Τσέλσι, με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Κέπα.

Η Τσέλσι έχει αποφασίσει να παραχωρήσει το καλοκαίρι τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα. Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Φρανκ Λάμπαρντ, δεν είναι ικανοποιημένος από τον Βάσκο γκολκίπερ και σκοπεύει να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών στο τέλος της σεζόν.

Αυτό αναφέρουν σε σχετικά δημοσιεύματα αγγλικά ΜΜΕ και μάλιστα τονίζουν πως η διοίκηση των «μπλε» διαφωνεί, καθώς αποκτήθηκε το 2018 με ρεκόρ απόκτησης τερματοφύλακα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο αντί 80 εκατ. ευρώ, αλλά ο Λάμπαρντ επιμένει και τονίζει πως ο Κέπα δεν θα είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Ο Αγγλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αντρέ Ονανά από τον Αγιαξ. Οι δύο διοικήσεις έχουν μια καταρχήν συμφωνία, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο Καμερουνέζος γκολκίπερ φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Λονδίνου και το μόνο που περιμένει για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο είναι η οριστική συμφωνία, μεταξύ των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ