Νάπολι: Κοντά στην ανανέωση ο Μέρτενς, ενδιαφέρεται και για τον γιο του Σιμεόνε

Νάπολι: Κοντά στην ανανέωση ο Μέρτενς, ενδιαφέρεται και για τον γιο του Σιμεόνε

Η Νάπολι ξεκίνησε τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας ως αρχικό στο στόχο να κρατήσει τον Ντρις Μέρτενς, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Χιοβάνι Σιμεόνε της Βερόνα.

Η Νάπολι μετά την ήττα με 3-2 με ανατροπή από την Έμπολι ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Ιταλία και πλέον ξεκίνησε τον σχεδιασμό της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά η Νάπολι θέλει να ολοκληρώσει το θέμα της ανανέωσης του Ντρις Μέρτενς, καθώς ο Λορέντσο Ινσίνιε θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι με προορισμό το ΜLS και την ομάδα του Τορόντο. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα αποχωρούσε και ο Βέλγος επιθετικός, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και η παραμονή του στην ομάδα είναι πολύ κοντά.

Δεν είναι όμως το μοναδικό όνομα με το οποίο ασχολείται αυτή την περίοδο η Νάπολι, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει πως εκείνος που έχει μπει στο στόχαστρο τελευταία είναι ο Χιοβάνι Σιμεόνε.

Ο λόγος για τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος αγωνίζεται στην Βερόνα, με τον 26χρονο επιθετικό να πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, καθώς έχει σημειώσει 16 γκολ στην Serie A και σίγουρα θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή της Νάπολι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ