Αταλάντα – Εμπολι 2-1: Με ανατροπή επέστρεψε στις νίκες

Αταλάντα – Εμπολι 2-1: Με ανατροπή επέστρεψε στις νίκες

Μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, η Αταλάντα επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών.

Φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα έβαλε η Αταλάντα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η αρμάδα του Γκασπερίνι έφερε… τούμπα το ματς, επικρατώντας με 2-1 της Εμπολι.

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, η Αταλάντα γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης, μειώνοντας την απόσταση από το… σεντόνι (6η με 45 πόντους).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: To Carlito’s Way του Μίτσελ (vids)

Με τους Μπεργκαμάσκι να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, η Εμπολι άνοιξε το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπαλντάτσι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Εμπουέχι, ο οποίος προ κενής εστίας έγραψε το 0-1.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 58ο λεπτό ο  Ζαπάτα έδωσε στον Ρουτζέρι, ο οποίος έκανε το γύρισμα, με τον Ντε Ρουν να εκτελεί με δυνατή κεφαλιά τον Περισάν για το 1-1.

Η ομάδα του Γκασπερίνι είχε κλείσει στα καρέ της την Έμπολι και στο 86′ ο Χόιλουντ νίκησε από κοντινή απόσταση τον Περίσαν για το τελικό 2-1.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Σκαλβίνι(76’ Λούκμαν), Παλόμινο, Τολόι, Τζαπακόστα(89’ Μέλε), Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς(89’ Ντεμιράλ), Μουριέλ(79’ Μπογκά), Ζαπάτα(79’ Χόιλουντ)

ΕΜΠΟΛΙ: Περισάν, Παρίζι, Λουπέρτο, Ντε Βίντερ, Εμπουεχί, Άκπα Άκπρο(69’ Χέντερσον), Φατσίνι(60’ Μπαντινέλι), Γκράσι(60’ Ισμαϊλί, 80’ Βαλούχιεβιτς), Μπαλντάτσι(70’ Χάας), Σατριάνο, Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ