ΕΡΤ: Πρόταση στη Superleague 2 για μείωση 50% στα τηλεοπτικά

ΕΡΤ: Πρόταση στη Superleague 2 για μείωση 50% στα τηλεοπτικά

Η Δημόσια Τηλεόραση κατέθεσε νέα πρόταση στην Superleague 2 για μείωση 50% στα τηλεοπτικά – Συνεδριάζει την Τετάρτη (2/10) το Δ.Σ για να αποφασίσει.

Πρόταση στις ομάδες της Superleague 2 για μείωση ύψους 50% στα τηλεοπτικά κατέθεσε η ΕΡΤ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δημόσια Τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες απέρριψε την πρόταση που είχε καταθέσει η Διοργανώτρια Αρχή για μείωση ύψους 12% στις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Σούπερ Λίγκα 1 και μείωση 20% στις υπόλοιπες ομάδες.

Η ΕΡΤ στην επιστολή – απάντηση που είχε στείλει στον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, είχε αναφέρει ότι η πρόταση της Διοργανώτριας Αρχής είναι μη ρεαλιστική για την επίτευξη συμφωνίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ομάδες στην επιστολή που είχαν στείλει στην ΕΡΤ με την πρότασή τους για «μαχαίρι» ύψους 12-20% είχαν τονίσει πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ’ αόριστον.

«Σε αντίθετη περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό, να υλοποιηθεί οριστική συμφωνία μεταξύ μας, σύμφωνα με την ανωτέρω πρότασή μας, έως την 1η Οκτωβρίου 2019, βρισκόμαστε στη λίαν δυσάρεστη θέση, να σας γνωρίσουμε ότι, οι αγωνιζόμενες  ΠΑΕ αδυνατούν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα , το οποίο και αναστέλλεται επ΄ αόριστον», είχε αναφέρει  χαρακτηριστικά η Λίγκα στην επιστολή της προς την ΕΡΤ.

Η νέα πρόταση της Δημόσιας Τηλεόρασης άλλαξε τα δεδομένα και οι ομάδες αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ την Τετάρτη (2/10), προκειμένου να αποφασιστεί εάν γίνεται αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ή θα προχωρήσουν σε… λουκέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ